nuo
2012

Savo veiklą pradėjusi Baltic Consol Line išaugo iki tarptautinės įmonių grupės

Savo veiklą pradėjusi 2012 metais Baltic Consol Line nuo jūrinių dalinių krovinių konsolidavimu į Pabaltijį užsiimančios įmonės išaugo iki tarptautinės įmonių grupės, galinčios savo klientams pasiūlyti plataus spektro ir aukštos kokybės transportavimo paslaugas.

Mūsų sėkmės

Garantas

Mes esame stabiliai ir kryptingai dirbanti specialistų komanda, sparčiai augantys tarptautinio verslo dalyviai. Orientacija tik į darbą su ekspedicines, transporto, logistikos ir muitinės tarpininkavimo paslaugas teikiančiomis įmonėmis, griežti rekalavimai teikiamų paslaugų kokybei, kvalifikuoti darbuotojai, žingsnis žingsnin žengiantys mūsų klientai ir partneriai yra mūsų sėkmės garantas.

1

Kokybė
teikiamų paslaugų

2

kvalifikuoti
darbuotojai

3

Klientai
ir partneriai

pasaulinis tinklas

Aukšta paslaugų kokybė, įsipareigojimų vykdymas, lankstumas ir neutralumas lėmė, kad šiandien mes dirbame su stambiausiomis pasaulyje ekspedicinėmis, transporto, logistikos ir muitinės tarpininkavimo paslaugas teikiančiomi kompanijomis. Mūsų importo ir eksporto paslaugų spektras šiai dienai plačiausias lyginant su tame pačiame segmente konkuruojančiomis įmonėmis.

Aukšta paslaugų kokybė
įsipareigojimų vykdymas
Lankstumas
Neutralumas

Inovatyviausia kompanija 

Nuo 2016 metų

2016 – metai, kuomet nusprendėme itin didelį dėmesį skirti į technologijų kūrimą ir jų integravimą, kurios padeda mūsų klientams didinti savo konkurencingumą ir mažinti veiklos sąnaudas. Mes įsipareigojame būti inovatyviausia šiame segmente dirbančia kompanija.

…įsipareigojame būti inovatyviausia šiame segmente dirbančia kompanija.

Ačiū Darbuotojams, kurie tiki tuo, ką daro!

Ačiū Klientams, kurie mumis tiki!

Siekiame, kad prie mūsų prisijungtų atsakingi žmonės
karjera